Vores heste


Veronika

Haflinger 16 år

Kan rides af letøvede og øvede Rider dressur og kan også lide at springe

Sigge

Blanding 14 år

Dressur og spring Rides af alle. Sød og dejlig pony.

Bodil

Fjordhest 13 år

Privat ejet, udlånt til rideskolen fra medio august til slut maj/start juni. Kører med prærievogn om sommeren. Rider dressur og spring Rides af let-øvede og øvede Frisk og dejlig pony

Helena

Fjordhest 11 år

Privat ejet, udlånt til rideskolen fra medio august til slut maj/start juni. Kører med prærievogn om sommeren. Dressur og spring. Rides af let øvede og øvede. Sød og dejlig pony, kan være stædig under rytter.

Lotte

Fjordhest 14 år

Privat ejet, udlånt til rideskolen fra medio august til slut maj/start juni. Kører med prærievogn om sommeren. Dressur og spring. Rides af let øvede og øvede. Sød og dejlig pony, kan være stædig under rytter

Eliza

Tinker 10 år

Ledig til part pr 1/6. Eliza er en sød og rar pony. Hun er ikke redet ret meget, så mangler lidt erfaring. Går roligt under rytter og er sød og rar ved op sadling. Eliza er til den øvede rytter lige pt, da hun pga den manglede erfaring kan være svær at få igang.

Mona

Varmblod 16 år

Mona er en sød og rar hest. Kan gå øvelser op til LA, reagerer nemt på signaler, og stopper meget nemt ved brug af stemmen. Mona er til den øvede rytter.