Klubben tilbyder forskellige muligheder for eneundervisning. Både ved egne underviserer og eksterne samarbejdspartnere.

Egne underviserer:

Cecilie Frødstrup - underviser i dressur

Cecilie underviser i hold dressur onsdag formiddag, torsdag og miniridning lørdage. Hun har et godt blik for samspil mellem hest og rytter, hvor hun vægter hest og rytters fælles udvikling højt, samt rytterens forståelse for hestens naturlige bevægelses mønster. Cecilie er selv en dygtig dressur rytter, og har deltaget i mange stævner med hendes pony Flits.

Eksterne samarbejdspartnere:

Mette Raimondi - underviser i dressur og spring

Mette lægger vægt på grundridning og opstilling, hvor hun guider hest og rytter så de opnår balance og harmoni. Det er vigtigt for Mette at hest og rytter får en oplevelse af, at ridning er sjovt og udviklende. Mette underviser på alle niveauer, og sammen med rytter lægger hun en plan for hvilket mål og drømme, rytter gerne vil have opfyldt.

Ole Nyholm Hansen - underviser i dressur og spring 

Ole underviser med stor faglighed og engagement, med vægt på opstilling, grundridning og samarbejdet mellem hest og rytter. Ole er kendt for på en god og positiv måde at udvikle rytterens kompetencer, med udgangspunkt i hvilke mål rytteren selv har. Ole underviser på alle niveauer og lægger sammen med rytteren en plan for undervisningens forløb.