Har du spørgsmål eller vil du gerne begynde til undervisning, er du velkommen til at kontakte os på loegstruprideklub@gmail.com eller sende en sms til Nina på 40570203.
For at kunne starte til ridning på løri, skal der oprettes en profil her på hjemmesiden til den der skal ride. Når vi har aftalt hvilket hold der skal meldes til på, bliver der sendt en mail med et link til tilmelding af hold og melemsskab.
Mini-ridning er vores begynderhold. Vi rider en halv time og som forældre, hjælper du med at trække den pony, som dit barn rider på – I det omfang der er brug for det.
Der er også yngre hjælpere tilstede, til at hjælpe med at gøre ponyen klar og efterfølgende sadle den af. På den måde kan rytter og forældre oplæres til selv at kunne håndtere ponyen.
Hos Løgstrup Rideklub har vi undervisning i dressur på alle niveauer.
I dressuren er målet at opnå et samspil mellem hest og rytter, og få hesten til at arbejde korrekt gennem hele kroppen ved hjælp af diverse øvelser. Rytteren skal lære at sidde korrekt i balance med hesten.
På dressurholdene bruger vi jævnligt bomme, kegler og små spring som afveksling, ligesom vi også gerne rider ud på tur engang imellem hvis vejret tillader det.
På begynderhold lærer man at styre hesten og følge dens bevægelser i alle tre gangarter. Man lærer basisøvelser som volter, slangegange og skråt igennem, og lærer at ride på rigtig diagonal i letridning.
På letøvede hold lærer man flere øvelser som parader, volter tilbage, ottetaller og tempovekslinger. Man lærer at stille og bøje hesten korrekt i diverse øvelser, og vi begynder at gå mere i dybden med den korrekte opstilling.
På de øvede hold begynder man at arbejde med at få hesten til at gå til biddet. Man lærer øvelser som schenkelvigninger, anspring fra skridt og sammensætning af diverse øvelser. Vi sætter mere fokus på at gøre hesten helt let og følsom for vores signaler, og får en forståelse for hvordan man indlærer nye øvelser.
Vi tilbyder undervisning i spring på forskellige niveauer. Vi har springhold hver tirsdag.
Alle holdtider kan ses under menupunktet Halplan.
Man er selv ansvarlig for at have en forsikring, der dækker ved uheld i forbindelse med undervisningen.